Κατηγορίες

Δοχεία Απόρριψης Βελονών από

Ειδικά δοχεία για την απόρριψη αιχμηρών μολυσματικών αντικειμένων.Είναι κατασκευασμένα από ειδικού τύπου πλαστικό (πολυπροπυλένιο).Το προϊόν είναι μη τοξικό τόσο κατά την χρήση του όσο και κατά την καύση του με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν αφήνει υπολλείμ
Κωδικός Προϊόντος: 0055
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
1,61€ Χωρίς ΦΠΑ:1,30€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Δοχείο:

Ποσότητα: Καλάθι

Ειδικά δοχεία για την απόρριψη αιχμηρών μολυσματικών αντικειμένων.Είναι κατασκευασμένα από ειδικού τύπου πλαστικό (πολυπροπυλένιο).Το προϊόν είναι μη τοξικό τόσο κατά την χρήση του όσο και κατά την καύση του με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν αφήνει υπολλείματα.

Αποτελείται από δύο μέρη, το κάτω μέρος (κυρίως κάδος) ο οποίος είναι χρώματος κίτρινου και το πάνω μέρος το οποίο λειτουργεί και ως καπάκι και είναι χρώματος λευκού.Στο επάνω μέρος υπάρχει οβάλ άνοιγμα από το οποίο απορρίπτονται τα μολυσματικά αντικείμενα. Εσωτερικά του ανοίγματος υπάρχουν δύο ειδικές πλαστικές υποδοχές προκειμένου να αφαιρούνται από τις σύριγγες, είτε είναι luer slip είτε είναι luer lock, οι βελόνες και μία ειδική υποδοχή για την αφαίρεση του νυστεριού.

Επιπλέον το οβάλ άνοιγμα μόλις το δοχείο γεμίσει κλείνει ερμητικά με εύκαμπτο καπάκι το οποίο μόλις κλείσει δεν ανοίγει ξανά.  Τα δοχεία διαθέτουν πλαστικό χερούλι για την ασφαλέστερη μεταφορά τους καθώς επίσης και ειδική έγχρωμη αυτοκόλλητη σήμανση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για τα μολυσματικά και επικίνδυνα υλικά.

Ειδικά δοχεία για την απόρριψη αιχμηρών μολυσματικών αντικειμένων. Είναι κατασκευασμένα από ειδικού τύπου πλαστικό (πολυπροπυλένιο). Το προϊόν είναι μη τοξικό τόσο κατά την χρήση του όσο και κατά την καύση του με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν αφήνει υπολλείματα. Αποτελείται από δύο μέρη, το κάτω μέρος (κυρίως κάδος) ο οποίος είναι χρώματος κίτρινου και το πάνω μέρος το οποίο λειτουργεί και  ως καπάκι και είναι χρώματος λευκού.

Στο επάνω μέρος υπάρχει οβάλ άνοιγμα από το οποίο απορρίπτονται τα μολυσματικά αντικείμενα. Εσωτερικά του ανοίγματος υπάρχουν δύο ειδικές πλαστικές υποδοχές προκειμένου να αφαιρούνται από τις σύριγγες, είτε είναι luer slip είτε είναι luer lok, οι βελόνες και μία ειδική υποδοχή για την αφαίρεση του νυστεριού. Επιπλέον το οβάλ άνοιγμα μόλις το δοχείο γεμίσει κλείνει ερμητικά με εύκαμπτο καπάκι το οποίο μόλις κλείσει δεν ανοίγει ξανά.

Τα δοχεία διαθέτουν πλαστικό χερούλι για την ασφαλέστερη μεταφορά τους καθώς επίσης και ειδική έγχρωμη αυτοκόλλητη σήμανση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για τα μολυσματικά και επικίνδυνα υλικά

- See more at: http://anorthosis.com.gr/product.php?productid=17264#sthash.263Mjl34.dpuf