Κατηγορίες

Απολυμαντικό Δαπέδων Combimat BAC 100 4lt.

Το Combimat® BAC 100, είναι λεπτόρρευστο απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης, χαμηλού αφρισμού, με βακτηριοκτόνο (ελεγμένο κατά EN1040 και EN1276*) και μυκητιοκτόνο(EN1650) δράση.
Κωδικός Προϊόντος: 99-200
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
20,03€ Χωρίς ΦΠΑ:18,90€
Ποσότητα: Καλάθι

Το Combimat® BAC 100, είναι λεπτόρρευστο απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης, χαμηλού αφρισμού, με βακτηριοκτόνο (ελεγμένο κατά EN1040 και EN1276*) και μυκητιοκτόνο(EN1650) δράση. Περιέχει (4,9%)Τεταρτοταγές Άλας Αμμωνίου (Benzalconium) γνωστό για τη βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και αλγοκτόνο δράση του και ειδικούς διαβρέκτες για τον εύκολο και γρήγορο καθαρισμό των επιφανειών.

Δραστικό κατά: Staphylococcus Aureus, E.Coli, Κολοβακτηρίδια, S. Enteritidis, B. Cereus, Cl. Perfringens, Μ. Χλωρίδα κρέατος και Μ. Χλωρίδα γάλακτος. Καθαρίζει υγιεινά. Έχει πολύ διακριτικό άρωμα, χωρίς να το μεταφέρει στα τρόφιμα. Εξαφανίζει τους μικροοργανισμούς και τις δυσάρεστες οσμές από όλες τι επιφάνειες που πλένονται όπως δάπεδα, τοίχοι, κουζίνες, σκεύη, ψυγεία, χώροι υγιεινής, κάδοι απορριμμάτων κλπ.

Είναι κατάλληλο για εν ψυχρώ καθαρισμό με υψηλή πίεση. Είναι πλήρως υδατοδιαλυτό (αναμίξιμο με νερό σε όλες τις αναλογίες), βιοδιασπώμενο και να μην προκαλεί φαινόμενα διάβρωσης σε μεταλλικές ή πλαστικές επιφάνειες ή μηχανολογικές διατάξεις των απορριμματοφόρων ή των πιεστικών μηχανημάτων. Εμφανίζει θερμική σταθερότητα σε μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος, και θα περιέχει διαβρέκτες που θα είναι βιοαποικοδομήσιμοι πάνω από 90%.

Είναι συμπυκνωμένο. Δρα σε χαμηλή αραίωση. Δεν περιορίζεται η δράση του σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες ενώ θα μπορεί να εφαρμόζεται δια καταποντισμού, ψεκασμού ή βουρτσίσματος. Έχει μακρά διάρκεια ζωής (πάνω από 2 χρόνια), διαθέτοντας αποθηκευτική ικανότητα σε ευρύ θερμοκρασιακό φάσμα, χωρίς να αλλοιώνονται οι ιδιότητες του.

Δοχείο: 4 lit.