Κατηγορίες

Απολυμαντικό Επιφανειών Descosept 1lt.

τόνων.  Άμεση και αποτελεσματική απολύμανση όλων των επιφανειών ,ιατροτεχνολογικών προιόντων , καθώς και όλων των επιφανειών στους χώρους επεξεργασίας τροφίμων. Είναι άχρωμο και δεν αφήνει υπολείμματα. Είναι ελεύθερο αλδευδών με αποτέλεσμα να αποφεύγεται
Κατασκευαστής: Dr. Schumacher GmbH
Κωδικός Προϊόντος: 97-200
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
11,13€ Χωρίς ΦΠΑ:10,50€
Ποσότητα: Καλάθι

Το DESCOSEPT είναι έτοιμο προς χρήση, ελεύθερο αλδεϋδών, απολυμαντικό ταχείας δράσης βασισμένο σε αιθανόλη και τεταρτοταγή αμμωνιακά άλατα για την ταχεία και αποτελεσματική απολύμανση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ευαίσθητου στην αλκοόλη αλλά και όλων των ειδών ιατρικών εργαστηριών και επιφανειών. Ειδικά κατάλληλο για δυσπρόσιτες περιοχές και γενικά για περιοχές που απαιτούν ταχεία απολύμανση. Το DESCOSEPT δεν περιέχει αλδεϋδες και φαινόλες. Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι συμβατό με το δέρμα και δερματολογικά ελεγμένο. Αποχρωματισμός υλικών δεν παρατηρείται λόγω της ελεύθερης από αλδεΰδες σύνθεσης του. Συμμορφούμενο με την Ευρωπαϊκή Οδηγία περί βιοκτόνων.

Άμεση και αποτελεσματική απολύμανση όλων των επιφανειών ,ιατροτεχνολογικών προιόντων , καθώς και όλων των επιφανειών στους χώρους επεξεργασίας τροφίμων. Είναι άχρωμο και δεν αφήνει υπολείμματα. Είναι ελεύθερο αλδευδών με αποτέλεσμα να αποφεύγεται ο αποχρωματισμός των επιφανειών. Να μην χρησιμοποείται σε επιφάνειες ευαίσθητες στην αλκοόλη.

Το Descosept είναι:

  • Βακτηριοκτόνο
  • Φυματιοκτόνο
  • Μυκητοκτόνο
  • Ιοκτόνο