Κατηγορίες

Γάντια Νιτριλίου Supergloves Χωρίς Πούδρα (Μαύρα)

Νέο Γάντι νιτριλίου με εξαιρετική ελαστικότητα. Σε μαύρο χρώμα. Ειδικά κατάλληλο για catering, αισθητική, tattoo κτλ.
Κατασκευαστής: SUPERMAX GLOVE MANUFACTURING SDN BHD, Malaysia
Κωδικός Προϊόντος: Γ-550
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
6,45€ Χωρίς ΦΠΑ:5,20€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Μέγεθος:

Ποσότητα: Καλάθι
Εξεταστικά γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα σε μαύρο χρώμα με εξαιρετική ελαστικότητα και μήκος 24 εκατοστά. Ιδανικό για εφαρμογές οι οποίες πραγματοποιούνται σε δημόσια θεά όπως catering, εφαρμογές αισθητικής και καλλιτεχνικές εφαρμογές (tattoo κτλ.). Τα εξεταστικά γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα Semperguard Style πληρούν τις ιατρικές προδιαγραφές και είναι φιλικά προς το δέρμα. Χωρίς φθαλικές ενώσεις/μαλακτικά και αλλεργιογόνους. Τα εξεταστικά γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα Semperguard Style πληρούν τις ιατρικές απαιτήσεις στον τομέα των tattoo και piercing. Ελεγμένα και πιστοποιημένα κατά το 1935/2004 – κατάλληλο για τρόφιμα. Κατασκευασμένα από 100% συνθετικό λάτεξ (νιτρίλιο), τα εξεταστικά γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα Semperguard Style προσφέρουν συγχρόνως αντίσταση και προστασία ενάντια στις μολύνσεις. Διαθέσιμα σε Small, Medium και Large με 100 τεμάχια ανά συσκευασία, και σε XL με 90 τεμάχια ανά συσκευασία

via: www.medi-shop.gr

Γάντι νιτριλίου με εξαιρετική ελαστικότητα.

  • Σε μαύρο χρώμα
  • Ειδικά κατάλληλο για catering, αισθητική, tattoo κτλ.
  • Πληρούν τις ιατρικές απαιτήσεις
  • Φιλικά προς το δέρμα
  • Χωρίς φθαλικές ενώσεις/μαλακτικά
  • Χωρίς αλλεργιογόνους πρωτεΐνες του λάτεξ  

Η απουσία latex και πούδρας στην σύνθεσή τους, τα καθιστά απόλυτα υποαλλεργικά, κατάλληλα για διάφορες εργασίες που απαιτούν χρήση γαντιών αλλά και για ιατρική χρήση.

Διαθέτουν υψηλή αντοχή, άριστη εφαρμογή, υψηλή ευαισθησία αφής, καθώς και άριστη πρόσφυση. Ιδανικά για προστασία των χεριών από μικροτραυματισμούς και διαφόρων ειδών ρύπους(λάδια, χρώματα, χημικά, λάσπη, αίμα κ.α).

Συσκευασία: 100τεμ/κουτί